fbpx

HYR EN AV VÅRA FANTASTISKA SCENER

HYR VÅRA TEATERSCENER

PIK Vasastan
Hagagatan 48

PIK Vasastan ligger i hjärtat av trevliga Vasastan. Teatern är en mysig källarscen av mellanstorlek. Scenrummet är öppet med en trevlig cafédel och en fin bardisk längst bak i lokalen. Teatern kan ta emot 90 gäster. Stolarna kan möbleras om efter behov och publikstorlek så att det passar just ditt evenemang perfekt. Lokalen är fräsch och nyrenoverad med karaktären av en klassisk teaterscen och passar perfekt för teater, dans, humor, konsert och musikal. Välkommen hit!

 

PIK Midsommarkransen
Tegelbruksvägen 28

PIK midsommarkransen ligger precis vid tunnelbanan i söderortspärlan Midsommarkransen. Teatern är en jättefin mindre källarteater med upp till 50 platser som kan möbleras om efter dina behov. Lokalen är fräsch och nyrenoverad och har en ungdomlig karaktär. Humor och akustiska, spelningar gör sig bra här. Man kommer nära publiken och stämningen blir tät och varm.

Skicka din intresseanmälan så hör vi av oss.

SKICKA FÖRFRÅGAN HÄR

Vi svarar inom 48 timmar!

Sagt om oss

konferens

Vi kan fylla många funktioner på er konferens. Allt från föreläsning om kommunikation till snabbare inhopp för att höja energin i rummet.

kickoff

Festligt och matnyttigt? Eller bara festligt? Vi har det ni behöver. Workshop, underhållning, föreläsning. Allt passar på er kickoff.

teambuilding

En av våra mest populära produkter. Workshop i kommunikation och improvisationsteater i syfte att stärka arbetsgruppen och personalen.

BÄTTRE KOMMUNIKATION!

Det finns faktorer inom kommunikation som är väsentliga för att samarbetet ska fungera. Forskning visar att ett kreativt samarbete i arbetsgrupper behöver en “psykologisk trygghet” för att kunna uppnå bästa resultat. När vi föreläser om hur en arbetsplats kan förbättra kommunikationen så delar vi med oss av verktyg som kunden kan implementera i sin verksamhet. Oavsett om det rör sig om ett innovativt förändringsarbete, omstruktur eller att arbetsgruppen behöver lära känna varandra bättre så kan vi garantera att våra föreläsningar passar för ändamålet.

Istället för att låta deltagarna sitta och titta på powerpoint-presentationer får de uppgifter och övningar som de får prova med personen som sitter bredvid. Ingen deltagare hamnar med andra ord i strålkastarljuset utan sitter tryggt i sin åskådarplats.
Vi vet att människor tar till sig kunskap lättare om de själva aktivt får prova de verktyg vi pratar om under föreläsningen, istället för att endast passivt få informationen av oss.

Vi på Presens har över 15 års erfarenhet av att hjälpa företag att förbättra kommunikationen och öka sammanhållningen på arbetsplatsen.