fbpx

Impro comedy

SHOWCASE 5 september

Välkommen på showcase

5 september

Den 5 september bjuder vi dig och din kollega på en lunch där vi passar på att berätta vad vi kan erbjuda din arbetsplats.
Att samarbeta inom en arbetsgrupp innebär många utmaningar Det är svårt att kommunicera med andra och det finns stort utrymme för missförstånd och misstag när vi inte vet hur vi ska fokusera i möten och kreativa processer.

Anmälan och mer info om dagen hittar du i länken nedan!

Anmäl dig till showcase

Du får bekräftelse på mailen!

Sagt om oss

konferens

Vi kan fylla många funktioner på er konferens. Allt från föreläsning om kommunikation till snabbare inhopp för att höja energin i rummet.

kickoff

Festligt och matnyttigt? Eller bara festligt? Vi har det ni behöver. Workshop, underhållning, föreläsning. Allt passar på er kickoff.

teambuilding

En av våra mest populära produkter. Workshop i kommunikation och improvisationsteater i syfte att stärka arbetsgruppen och personalen.

BÄTTRE KOMMUNIKATION!

Det finns faktorer inom kommunikation som är väsentliga för att samarbetet ska fungera. Forskning visar att ett kreativt samarbete i arbetsgrupper behöver en “psykologisk trygghet” för att kunna uppnå bästa resultat. När vi föreläser om hur en arbetsplats kan förbättra kommunikationen så delar vi med oss av verktyg som kunden kan implementera i sin verksamhet. Oavsett om det rör sig om ett innovativt förändringsarbete, omstruktur eller att arbetsgruppen behöver lära känna varandra bättre så kan vi garantera att våra föreläsningar passar för ändamålet.

Istället för att låta deltagarna sitta och titta på powerpoint-presentationer får de uppgifter och övningar som de får prova med personen som sitter bredvid. Ingen deltagare hamnar med andra ord i strålkastarljuset utan sitter tryggt i sin åskådarplats.
Vi vet att människor tar till sig kunskap lättare om de själva aktivt får prova de verktyg vi pratar om under föreläsningen, istället för att endast passivt få informationen av oss.

Vi på Presens har över 15 års erfarenhet av att hjälpa företag att förbättra kommunikationen och öka sammanhållningen på arbetsplatsen.

tidigare samarbetspartners

Under vår workshop får deltagarna verktyg som:

  • Övar förmågan att vara lyhörd för sina medarbetares idéer.
  • Övar förmågan att lita på sin egen intuition och innovativa idéer
  • Övar på att bidra till att förbättra samarbetet i kreativa processer.
  • Övar på att känna sig trygga i mötet med andra människor.

Underhållning

Våra underhållningar är helt improviserade och vi hämtar förutsättningarna till våra sketcher från publikens muntliga förslag. Det gör att varje gång vi uppträder så blir innehållet unikt och anpassat efter den publik vi underhåller. Vi garanterar mycket skratt när vi som improkomiker föröker tolka just er vardag, oavsett om det sker som korta sketcher eller en improviserad Hip-Hop musikal!

En vanlig missuppfattning är att Impro Comedy inkluderar publiken på scenen. Den enda uppgiften publiken har, när vi underhåller, är att vara just publik som skrattar när det är roligt och applåderar när de vill visa uppskattning.

LEDARSKAPSUTBILDNING

Under ledning av föreläsare och skådespelare Presens har du nu möjlighet att gå en kurs som kommer ge dig de verktyg som behövs för att skapa det perfekta arbetsteamet. Under kursen får du som ledare upptäcka nya och gamla kunskaper på ett nytt sätt. Målet med kursen är att du ska känna dig trygg i din roll som ledare. Efter kursen kommer du se på de team du leder på ett nytt sätt. Du kommer också ha fått redskap för att göra dina team trygga.

VARFÖR BRY SIG OM KOMMUNIKATION?

2012 så ville Google veta hur man skapar den ”perfekta arbetsgruppen”. De kallade det ”Project Aristotle” och drevs av bl.a. Abeer Dubey och Julia Rozovsky, båda anställda på Google’s People Analytics Division. Projektet gick ut på att titta på 180 arbetsgrupper och se vilka mönster hos de bäst fungerande grupperna som gick att hitta. De tittade först på individnivå d.v.s. personlighetstyper, färdigheter, intelligens, etc. men utan resultat. De undersökte också huruvida det spelade roll om personerna i gruppen umgicks på fritiden eller inte men inte heller det verkade spela roll. Det var först när de började undersöka hur arbetsgruppen kommunicerade med varandra som de hittade den största bidragande faktorn till ett väl fungerande arbetsteam. Det var ifall det fanns en ”psykologisk trygghet” i gruppen. Hur avslappnade och trygga de var med varandra var den överlägset viktigaste ”pusselbiten”. Att kunna uppnå denna trygghet är inte alltid så lätt men med rätt verktyg kan man spara tid och pengar.

Här nedan finns länkar till artiklar om fler fördelar med att anlita improvisatörer till sin arbetsplats:

Fem saker ledare kan lära av improvisation

Öka kreativiteten på jobbet